Workshops


HET BIJENHUIS RANST

Alles voor imkers, hobbybrouwers, wijn- en kaasmakers








Workshop bier brouwen:

 

Samen een biertje drinken is heel gezellig, maar de smaak van een zelfgebrouwen biertje is toch nog wat anders!

Voor de workshop brouwen prikken we 2 momenten: één om te brouwen en één om te bottelen.


Voor een volledige brouw dient u een hele dag uit te trekken. We starten om 8 uur en eindigen ongeveer rond 16 uur.

Na een korte inleiding begint u eerst met  mouten te schroten en daarna  het maisch, filter- en kookproces. 

Alvorens het bier op vat kan om te gisten, bent u een kleine dag bezig. Na ongeveer 4 weken spreken we af om het bier op fles te zetten.


Enkel op afspraak. Minimum deelname is 3 personen.



Workshop kaas maken:


Voorlopig zijn er geen workshops.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADRES:

BROECHEMLEI 61

2520 RANST

0478 353268

Email: bijenhuis@gmail.com

OPENINGSTIJDEN:

WOENSDAG t/m ZATERDAG: 10.00u - 18.00u


Jaarlijkse vakantie: herfstvakantie en 2de week kerstvakantie


Copyright @ All Rights Reserved